מסעדת "תשרין" - מומלצת ביותר

נושא

כל סיור קולינרי בנצרת הייתי מסיים ב"דיאנה". דוחול הוא שף מחונן ובאמת אכלתי שם ארוחות מרגשות ממש. צריך רק... לבקש ממנו שיפתיע אותנו. אך העיצוב והשירות לא עומדים ברמת האוכל. "תשרין" זה בדיוק הפוך. העיצוב, האופי והנעימות של המקום מעולים. http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=6600 דמיינו את הקופי בר ברגעים נינוחים. השירות מ ד ה י ם. אין דבר כזה בארץ. מארחים אותך, קשובים אליך, רוצים לרצות אותך, הכל מהלב. מרגישים. דוגמאות... * יצאנו להפסקת סיגריה חזרנו והשולחן נקי ומסודר, כוסות הערק מלאות שוב. * ביקשתי סיגריה מהמלצרית, והבעלים שלח אותה עם כסף לקנות ונתן לי את כל הקופסה במתנה. * ביקשנו כנאפה בשעת לילה מאוחרת. ג'ונה החכמה ענתה "אין לנו כרגע, אשמח ללכת לחנות ולקנות לך. זה יקח כמה דקות". * אין שם לא. רק כן, כן וכן לכל בקשה. מ ו פ ל א, לא ? הפעם, אחרי הסיור שעשיתי לעיתונאית של "על השולחן", עצרנו לצהרים ב"תשרין". היה נעים וכל כך טעים, שנשארנו 3 שעות במקום השעה המתוכננת. מה אכלנו? *מבחר סלטים טריים וטעימים. *פטריות טריות ממולאות בארבע גבינות. *חציל בלאדי בטאבון עצים עם פסטו. * ריבועי גבינת חלומי מטוגנת [טיפה מלוחה]. * שרימפס עטוף בחזה עוף. *צלעות טלה צעיר בטאבון עצים ברוטב יין - א ל י פ ו ת. הצלעות נותנות פייט לצלעות של אל באבור ודיאנה. * פילה טלה - שהיה מצוין, אבל היה צריך להגיע לפני הצלעות העסיסיות. * שני בקבוקים של אדום של ססלוב, לימונענע ומינרליים. כנאפה טריה (חסרה קריספיות] ושתייה חמה חתמו ארוחה טעימה ונעימה מאוד מאוד. גיל להב עורך סיורים קולינאריים בישראל וסיני לקבוצות ויחידים פורסם לראשונה בבלוג ב"קפה דה-מארקר".

jpg

– – –

jpg
ישובים

תגובות

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
CAPTCHA
בדיקה זו מיועדת לוודא שהינך חי ונושם ואינך מחשב המפיץ ספאם